Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Το consensus των αναλυτών για το α’ τρίμηνο

Αύξηση κατά 3,3%, έως τα 108 εκατ. ευρώ θα σημειώσουν τα καθαρά κέρδη της ΔΕΗ για το α΄ τρίμηνο, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 10 Ελλήνων και ξένων αναλυτών, τις οποίες συγκέντρωσε το πρακτορείο Reuters.

ΔΕΗ: Το consensus των αναλυτών για το α’ τρίμηνο
Αύξηση κατά 3,8% αναμένεται να σημειώσουν τα EBITDA της ΔΕΗ κατά το α΄τρίμηνο έως τα 346,6 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 10 Ελλήνων και ξένων αναλυτών τις οποίες συγκέντρωσε το πρακτορείο Reuters.

Τα έσοδα αναμένεται να σημειώσουν αύξηση κατά 7,2% έως τα 1,022 δισ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη αναμένεται να ενισχυθούν οριακά κατά 3,3% έως τα 108 εκατ. ευρώ.

Η ΔΕΗ θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου, σύμφωνα με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα (IAS GAAP), στις 27 Μαΐου, πριν το άνοιγμα της Σοφοκλέους.

Στη δημοσκόπηση του πρακτορείου Reuters συμμετείχαν οι Alpha Finance, Deutsche Bank, Δεβλέτογλου Χρηματιστηριακή, EFG Eurobank Χρηματιστηριακή, Εγνατία Χρηματιστηριακή, Eurocorp Χρηματιστηριακή, HSBC Παντελάκης Χρηματιστηριακή, Κάππα Χρηματιστηριακή, Marfin Analysis και Π&Κ Χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v