Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διατήρηση της ανόδου αναμένουν οι ΑΧΕ

Για θετικό ξεκίνημα και συνέχιση της ανοδικής πορείας της Σοφοκλέους κάνουν λόγο οι αναλυτές, που σημειώνουν ότι ο τόνος της συνεδρίασης θα καθοριστεί από τις διεθνείς αγορές.

Διατήρηση της ανόδου αναμένουν οι ΑΧΕ
Για θετικό ξεκίνημα και συνέχιση της ανοδικής πορείας της Σοφοκλέους κάνουν λόγο οι αναλυτές, που σημειώνουν ότι ο τόνος της συνεδρίασης θα καθοριστεί από τις διεθνείς αγορές. Πιο αναλυτικά:

Ελλείψει σημαντικών ειδήσεων, ο τόνος της σημερινής συνεδρίασης αναμένεται να καθοριστεί από τις διεθνείς αγορές, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία σημειώνει πως η προοπτική ενός θετικού ξεκινήματος είναι το πιθανότερο σενάριο.

Συνέχιση της ανοδικής πορείας της Σοφοκλέους αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Alpha Finance, με τον τελικό τόνο να καθορίζεται από τις διεθνείς αγορές.

Διεύρυνση των κερδών στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως και η Σοφοκλέους θα συνεχίσει υψηλότερα, αν και η μεταβλητότητα θα διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,7% στις 2.550 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 266 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v