Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CSFB: ”Αγοράστε μετοχές ΟΠΑΠ εν όψει α΄ τριμήνου”

Αγορά μετοχών του ΟΠΑΠ, συνιστά η CSFB στο πρωινό της report, αφού, όπως επισημαίνει, τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου που ανακοινώνονται στις 28 Μαΐου, αναμένονται σημαντικά βελτιωμένα. Στα 18 ευρώ παραμένει η τιμή - στόχος, ενώ η σύσταση σε outperform.

CSFB: ”Αγοράστε μετοχές ΟΠΑΠ εν όψει α΄ τριμήνου”
Θετική εμφανίζεται η CSFB για τον ΟΠΑΠ στο πρωινό της report με ημερομηνία 25/05/04, όπου συνιστά στους επενδυτές ”να αγοράσουν μετοχές του Οργανισμού”, εν αναμονή θετικών αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου, τα οποία ανακοινώνονται στις 28 Μαΐου.

Ο οίκος αναφέρει ότι ο ΟΠΑΠ είναι η φθηνότερη από τις μετοχές τις οποίες καλύπτει και μία από αυτές με τη μεγαλύτερη μερισματική απόδοση, καθώς και με αρκετούς θετικούς καταλύτες. Η τιμή στόχος είναι στα 18 ευρώ, ενώ η σύσταση παραμένει outperform.

Για το τρίμηνο, η CSFB αναμένει ότι θα υπάρξει αύξηση των καθαρών κερδών έως τα 82,4 εκατ. ευρώ από 25,2 εκατ. ευρώ στο α΄ τρίμηνο του 20003, ενώ αναμένει οι πωλήσεις να διαμορφωθούν στα 668,3 εκατ. ευρώ.

Ο οίκος, αναφερόμενος στα σημεία που θεωρεί πιθανότερο ότι θα εστιάσουν οι επενδυτές, κάνει λόγο για την πορεία του ΚΙΝΟ και την πιθανή επέκταση της λειτουργίας του, αλλά και την πιθανή αύξηση του προς διανομή μερίσματος ως αποτέλεσμα της ”απελευθέρωσης” των κεφαλαίων (147 εκατ. ευρώ) που είχαν προβλεφθεί να καταβληθούν στην Intralot σε περίπτωση αρνητικής έκβασης της διαμάχης. Κάτι τέτοιο θα ήταν δυνατό να αυξήσει το μέρισμα κατά 0,22 ευρώ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v