Π&Κ: Αυξάνει τιμή-στόχο για Τιτάν, μειώνει για S&B

Σε αύξηση της τιμής – στόχου για τη μετοχή της Τιτάν στα 44 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight” προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στις 24 Μαΐου με σχετική της ανάλυση, ενώ σε ξεχωριστή ανάλυση για την S&B (24/05) η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση ”overweight” μειώνοντας την τιμή – στόχο στα 7 ευρώ.

Π&Κ: Αυξάνει τιμή-στόχο για Τιτάν, μειώνει για S&B
Σε αύξηση της τιμής – στόχου για τη μετοχή της Τιτάν στα 44 (από τα 43) ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight” προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στις 24 Μαΐου με σχετική της ανάλυση.

Παράλληλα, σε ξεχωριστή της ανάλυση με την ίδια ημερομηνία (24/05) και τίτλο ”Μακροπρόθεσμη αξία αλλά μεσοπρόθεσμη πίεση στα περιθώρια” η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση ”overweight” μειώνοντας την τιμή – στόχο στα 7 ευρώ, από τα 7,5 ευρώ, για τη μετοχή της S&B.

Ειδικότερα και όσον αφορά στην Τιτάν, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ αναφέρει πως διατηρεί τη σύσταση για τη μετοχή της τσιμεντοβιομηχανίας, σε συνέχεια της ανακοίνωσης των ”καλών” αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η χρηματιστηριακή σημειώνει πως παρά το γεγονός ότι το πρώτο τρίμηνο του έτους δεν είναι ενδεικτικό για το σύνολο της χρήσης, προχώρησε σε προς τα πάνω αναθεώρηση των προβλέψέων της για τα κέρδη ανά μετοχή ώστε να αποτυπώσει κυρίως τις αυξημένες τιμές τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην αγορά των ΗΠΑ.

Αναφορικά με την S&B, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ αναφέρει πως τα μεγέθη πρώτου τριμήνου ήταν χαμηλότερα των προβλέψεών της.

Συμπληρώνει δε ότι αναθεώρησε προς τα κάτω τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2004, στο πλαίσιο των υψηλότερων του αναμενόμενου αφενός εξόδων μεταφοράς και αφετέρου των διοικητικών εξόδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v