Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup: Τιμές στόχοι-συστάσεις για ΕΧΑΕ, Τιτάν

Στα 42 ευρώ από την προηγούμενη των 41,5 ευρώ, αυξάνει την τιμή στόχο για τον Τιτάνα η Citigroup σε ανάλυσή της με ημερομηνία 21 Μαΐου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση buy/medium risk, ενώ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 24/5, διατηρεί τη σύσταση buy(1) για την ΕΧΑΕ, αυξάνοντας ωστόσο το risk profile.

Citigroup: Τιμές στόχοι-συστάσεις για ΕΧΑΕ, Τιτάν
Στα 42 ευρώ από την προηγούμενη των 41,5 ευρώ, αυξάνει την τιμή στόχο για τον Τιτάνα η Citigroup σε ανάλυσή της με ημερομηνία 21 Μαΐου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση buy/medium risk

Σε ξεχωριστή της ανάλυση με ημερομηνία 24/5, διατηρεί τη σύσταση buy(1) για την ΕΧΑΕ, αυξάνοντας ωστόσο το risk profile.

Όσον αφορά στον Τιτάνα, η Citigroup σχολιάζει ότι ενώ διατηρεί τη σύσταση, εκτιμά πως οι μετοχές δικαιούνται επαναξιολόγηση, εξαιτίας του ισχυρού προφίλ ανάπτυξης και της λογικής αποτίμησης της εταιρίας (10,2 φορές τα εκτιμώμενα Ρ/Ε του 2004.

Όπως αναφέρει η Citigroup, οι δραστηριότητες του Τιτάνα στις ΗΠΑ αλλά και στην Αίγυπτο, αποτέλεσαν τους καταλύτες ανόδου της κερδοφορίας της εταιρίας.

Αναφορικά με την ΕΧΑΕ, η Citigroup διατηρεί την τιμή στόχο των 8,35 ευρώ, που συνιστά περιθώριο ανόδου της τάξης του 31% σε σχέση με την τρέχουσα τιμή, ενώ αντίθετα αυξάνει το risk profile της εταιρίας σε high risk από medium risk, κυρίως εξαιτίας της υψηλής μεταβλητότητας του όγκου συναλλαγών στο ΧΑ.

Ειδικότερα, στην ανάλυσή της αναφέρει ότι δεν προκύπτουν ειδήσεις από τα αποτελέσματα, σχολιάζοντας ωστόσο ότι η αβεβαιότητα σχετικά με τη διοίκηση και η αναποτελεσματική δομή του διοικητικού συμβουλίου των ΕΧΑΕ, είναι οι λόγοι για την καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων.

Μάλιστα, η Citigroup εκτιμά ότι η ΕΧΑΕ θα διανείμει μέρισμα ύψους 0,30 ευρώ για τη χρήση του 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v