Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Αγοραστική ευκαιρία, λέει η Citi

Αγοραστική ευκαιρία θεωρεί τη ΔΕΗ η Citi σύμφωνα με report της με ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου. Ο οίκος εκφράζει την εκτίμησή του ότι πιθανή αδυναμία της μετοχής θα αποτελέσει καλό σημείο εισόδου.

ΔΕΗ: Αγοραστική ευκαιρία, λέει η Citi
Αγοραστική ευκαιρία θεωρεί τη ΔΕΗ η Citi σύμφωνα με το report της, European Utilities Daily με ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου. Ο οίκος εκφράζει την εκτίμησή του ότι πιθανή αδυναμία της μετοχής θα αποτελέσει καλό σημείο εισόδου, ενώ εκτιμά πως το αποτελέσμα των εκλογών δεν θα επηρεάσει τη σύσταση buy που έχει θέσει για τη μετοχή. 

Η αβεβαιότητα για το αποτέλεσμα των εκλογών και για τις προεκλογικές εξαγγελίες είναι πιθανό να δημιουργήσουν αβεβαιότητα και για το μέλλον των ρυθμιστικών κανόνων που αφορούν τη ΔΕΗ, επισημαίνει η Citi. Ωστόσο, ο οίκος επαναδιατυπώνει τη θέση του ότι αυτό που απαιτείται είναι αναδιάρθρωση των τιμολογίων και όχι απλώς αύξησή τους, καθώς και ότι μεσοπρόθεσμα το ρυθμιστικό πλαίσιο θα καθοριστεί πιθανότατα από το διπλό θέμα της ασφάλειας παροχής και τις απαιτήσεις της Ε.Ε.

Ετσι, ο οίκος επιβεβαιώνει τις προβλέψεις του για τα κέρδη της Επιχείρησης, τα οποία δεν περιλαμβάνουν αυξήσεις στα τιμολόγια για το 2010 και διατηρεί τη σύσταση buy.

Η τιμή στόχος της Citi για τη μετοχή της ΔΕΗ είναι στα 25 ευρώ.     

Η μετοχή της ΔΕΗ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Δευτέρας στα 15,16 ευρώ.     

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v