Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρνητική διαθέσεις "βλέπουν" για σήμερα οι ΑΧΕ

Σε αρνητικό πεδίου εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους, ενώ θα αναζητήσει τάση από τις διεθνείς αγορές. Στο επίκεντρο, εν αναμονή των εκλογών, τα "κρατικόχαρτα".

Αρνητική διαθέσεις βλέπουν για σήμερα οι ΑΧΕ
Σε αρνητικό πεδίου εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους, ενώ θα αναζητήσει τάση από τις διεθνείς αγορές. Στο επίκεντρο, εν αναμονή των εκλογών, τα "κρατικόχαρτα". Πιο αναλυτικά:

Η προεκλογική περίοδος δημιουργεί αστάθεια στο ΧΑ, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως τα «κρατικόχαρτα» θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Για σήμερα αναμένει άνοιγμα της αγοράς σε αρνητικό πεδίο, ενώ η μετοχή του ΟΠΑΠ εκτιμάται ότι θα προσελκύσει την προσοχή των επενδυτών.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Alpha Finance, η οποία εκτιμά ότι η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει την τάση από το εξωτερικό.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στην Σοφοκλέους.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε υψηλότερα κατά 0,7%, καταγράφοντας εβδομαδιαία κέρδη 4,2%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 253 εκατ. ευρώMarfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v