Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις για τρίμηνο

Οριακή αύξηση των πωλήσεων κατά 0,4% προβλέπουν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις πως θα παρουσιάσει ο όμιλος της Intracom για το πρώτο τρίμηνο. Την ίδια στιγμή οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 26,5% υποχώρηση στα ενοποιημένα EBITDA και για 23% κάμψη στα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας.

Intracom: Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις για τρίμηνο
Οριακή αύξηση των πωλήσεων και κάμψη των κερδών προβλέπουν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις του πρακτορείου Bloomberg για το πρώτο τρίμηνο της Intracom.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Eurobank Securities στο πρωινό της report με ημερομηνία 24 Μαΐου 2004, οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις του Bloomberg κάνουν λόγο για αύξηση 0,4% στις πωλήσεις της Intracom καθώς εκτιμούν πως θα φτάσουν στα 148,4 εκατ. ευρώ.

Σε αυτό το πλαίσιο η Eurobank Securities αναφέρει πως με βάση τις δικές της προβλέψεις ο κύκλος εργασιών της Intracom αναμένεται να κινηθεί λίγο υψηλότερα και συγκεκριμένα στα 151 εκατ. ευρώ.

Για τα EBITDA οι προβλέψεις της αγοράς κάνουν λόγο για 26,5% υποχώρηση καθώς εκτιμούν πως θα κατέλθουν στα 36,5 εκατ. ευρώ, με την Eurobank Securities να τα τοποθετεί στα 38,4 εκατ. ευρώ.

Τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου της Intracom σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις, αναμένεται να υποχωρήσουν κατά 23% καθώς εκτιμάται πως θα κατέλθουν στα 17,7 εκατ. ευρώ, ενώ τη Eurobank Securities τα τοποθετεί στα 18 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v