Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Τι προβλέπουν Π&Κ - Marfin για τρίμηνο

Κάμψη 20% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών και αύξηση 5% στα κέρδη προ φόρων και προ δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου της Intralot έχει προβλέψει η διοίκηση για το πρώτο τρίμηνο του 2004. Πως σχολιάζουν Π&Κ και Marfin.

Intralot: Τι προβλέπουν Π&Κ - Marfin για τρίμηνο
Με υποχώρηση του κύκλου εργασιών και αύξηση της κερδοφορίας εκτιμάται πως έκλεισε το πρώτο τρίμηνο του 2004 για την Intralot.

Σημειώνεται πως η Intralot θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2004 σήμερα (24 Μαΐου 2004), μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Όπως αναφέρει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στην Καθημερινή της Ενημέρωση κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Intralot που πραγματοποιήθηκε στις 28 Απριλίου 2004 η διοίκηση της εταιρίας είχε παραθέσει τις προβλέψεις της για το πρώτο τρίμηνο.

Σύμφωνα με αυτές, συμπληρώνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, τα έσοδα αναμένεται να παρουσιάσουν κάμψη 20% διαμορφούμενα στα 74 εκατ. ευρώ, με τα κέρδη προ φόρων και προ δικαιωμάτων μειοψηφίας να ενισχύονται κατά 5%, στα 29 εκατ. ευρώ.

Η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ επισημαίνει πως διατηρεί τη μετοχή της Intralot μεταξύ των top picks της, από τις 28 Ιουνίου 2003 οπότε και είχε ξεκινήσει την κάλυψη, στην τιμή των 13,28 ευρώ.

Από την πλευρά της η Marfin Analysis εξηγεί πως σύμφωνα με τη διοίκηση της Intralot η υποχώρηση στον κύκλο εργασιών οφείλεται στο γεγονός ότι δεν συμπεριλαμβάνονται πλέον τα έσοδα από το Ξυστό, ενώ σε ό,τι αφορά την ενίσχυση των κερδών αποδόθηκε στις διεθνείς δραστηριότητες και στις νέες ενοποιήσεις (Πολωνία, Περού, Χιλή και ΗΠΑ).

Σύμφωνα με την Marfin Analysis συμπεριλαμβανομένων των νέων ενοποιήσεων οι ενοποιημένες πωλήσεις της Intralot αναμένεται να παρουσιάσουν υποχώρηση 19,5% καθώς τοποθετούνται στα 74,8 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να ενισχύονται κατά 6,8% διαμορφούμενα στα 32,3 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων να φτάνουν στα 28,6 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 4,6%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v