Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Υποβάθμιση σε hold από Marfin

Στα 6,4 από τα 7,7 ευρώ προηγουμένως μειώνει η Marfin Analysis την τιμή στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίος, ενώ παράλληλα υποβαθμίζει τη σύσταση σε “hold” από “buy”. Μικρή αύξηση τιμής για τη Μέτκα.  

Μυτιληναίος: Υποβάθμιση σε hold από Marfin
Στα 6,4 από τα 7,7 ευρώ προηγουμένως μειώνει η Marfin Analysis την τιμή στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίος, ενώ παράλληλα υποβαθμίζει τη σύσταση σε “hold” από “buy”.

Η χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου επισημαίνει ότι η μείωση των συστάσεων της προέρχεται από την αναθεώρηση του μοντέλου της υπολογισμού της αποτίμησης, από την αβεβαιότητα σχετικά με την Endesa Hellas και από τις περισσότερο συντηρητικές εκτιμήσεις της αναφορικά με τα εργοστάσια ενέργειας.

Η Marfin στην ίδια έκθεσή της αυξάνει ελαφρά την τιμή στόχο για τη μετοχή της Μέτκα στα 12 από τα 11,90 ευρώ, επικαλούμενη το ισχυρό ανεκτέλεστο υπόλοιπο και τις θετικές προοπτικές, ενώ διατηρεί τη σύσταση “buy”.

Εξάλλου, η Marfin μειώνει την εκτιμώμενη αξία του Αλουμινίου της Ελλάδας στα 147 από 158 εκατ. ευρώ, προσθέτοντας ότι οι προοπτικές για το 2009 παραμένουν καλές λόγω του συνδυασμού αντιστάθμισης κινδύνου στις τιμές του αλουμινίου, και του χαμηλότερου κόστους σε πρώτες ύλες και μεταφορικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v