Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurocorp: Σχόλια για τρίμηνο Frigoglass, Σαράντη

Τις τιμές στόχους (4,5 και 4,6 ευρώ), καθώς και τις συστάσεις (add και buy) για τις μετοχές των Frigoglass και Σαράντη, αντίστοιχα διατηρεί η Eurocorp Credit Lyonnais σε ξεχωριστές τις εκθέσεις με σημερινή ημερομηνία, ενώ σχολιάζει τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου τους.

Eurocorp: Σχόλια για τρίμηνο Frigoglass, Σαράντη
Τις τιμές στόχους και τις συστάσεις της για τις Frigoglass και Σαράντη διατήρησε η Eurocorp Credit Lyonnais σε ξεχωριστές της εκθέσεις με σημερινή ημερομηνία.

Ειδικότερα για τη Frigoglass, η τιμή στόχος διατηρείται στα 4,5 ευρώ, ενώ παραμένει και η σύσταση για ”αύξηση θέσεων” (add). Αναφερόμενη στα αποτελέσματα α΄ τριμήνου της εταιρίας, τα χαρακτηρίζει ελαφρώς χαμηλότερα των εκτιμήσεών της, λόγω κυρίως των αρνητικών επιδόσεων στη Νιγηρία.

Για τη Σαράντης, η Eurocorp διατηρεί την τιμή στόχο στα 4,60 ευρώ και τη σύσταση σε ”αγορά”. Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου αντίστοιχα των εκτιμήσεών της σε ό,τι αφορά τα κέρδη, και κατώτερα σε επίπεδο EBITDA.

Η εταιρία αναφέρει πως ”νιώθει άνετα” με τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη της Σαράντης στο 2004, οι οποίες προβλέπουν πωλήσεις στα 249,3 εκατ. ευρώ και κέρδη στα 14,6 εκατ. ευρώ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v