Στα 23,4 ευρώ η νέα τιμή-στόχος για 3E από Π&Κ

Σε αύξηση της τιμής-στόχου από τα 22 στα 23,4 ευρώ για τη μετοχή της Coca-Cola 3E προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”, ενώ εκτιμά ως ”ελκυστική επένδυση” την Coca-Cola 3E. Οι εκτιμήσεις για το 2004. Τα θεμελιώδη.

Στα 23,4 ευρώ η νέα τιμή-στόχος για 3E από Π&Κ
Σε αύξηση της τιμής-στόχου από τα 22 στα 23,4 ευρώ για τη μετοχή της Coca-Cola 3E προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”.

Η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει θετικό το τρίμηνο της εταιρίας και εκτιμά ως ”ελκυστική επένδυση” την Coca-Cola 3E, λόγω των καλών αναπτυξιακών προοπτικών, της βελτιούμενης κερδοφορίας και της ικανότητας της διοίκησης να καταφέρνει τους στόχους.

Η ΑΧΕΠΕΥ, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα τριμήνου, αποδίδει τη βελτίωση των μεγεθών της 3Ε κυρίως στη συμβολή των θυγατρικών της Romerqulle και Multivia που ενοποιήθηκαν στο τέλος του 2003 και στη σύγκριση των μεγεθών του 2004 με το αδύναμο περυσινό πρώτο τρίμηνο.

Παράλληλα, η Π&Κ, προβλέπει ότι τα κέρδη ανά μετοχή για το τρέχον αλλά και το επόμενο έτος θα διαμορφωθούν στα 0,61 ευρώ (από 0,60 ευρώ) και 0,76 (από 0,74 ευρώ), αντίστοιχα, αυξάνοντας οριακά τις εκτιμήσεις της.

Ακόμα, σύμφωνα με τους αναλυτές της χρηματιστηριακής, η μετοχή διαπραγματεύεται 18 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2004, ενώ έχει υπεραποδώσει κατά 14,1% της αγοράς μέχρι σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v