Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Πιθανή κάποια αποκόμιση κερδών

Πιθανή χαρακτηρίζει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στο εβδομαδιαίο report της με ημερομηνία 19 Μαΐου την αποκόμιση κερδών στο χρηματιστήριο, καθώς, όπως επισημαίνει, η εποχή της ανακοίνωσης των θετικών σε γενικές γραμμές τριμηνιαίων αποτελεσμάτων πλησιάζει στο τέλος της. Ποιες μετοχές θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Π&Κ: Πιθανή κάποια αποκόμιση κερδών
Πιθανή χαρακτηρίζει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στο εβδομαδιαίο report της, με ημερομηνία 19 Μαΐου, την αποκόμιση κερδών στο χρηματιστήριο, καθώς, όπως επισημαίνει, η εποχή της ανακοίνωσης των θετικών σε γενικές γραμμές τριμηνιαίων αποτελεσμάτων πλησιάζει στο τέλος της.

Συγκεκριμένα, και αναφερόμενη σε εταιρίες, η Π&Κ επισημαίνει τα θετικά αποτελέσματα της Coca-Cola 3E και της CosmΟΤΕ, καθώς και το upside potential που εμφανίζουν οι δύο τίτλοι. Για την CosmΟΤΕ αναφέρει ότι θα προτιμούσε να κατέχει θέσεις σε αυτήν παρά στη μητρική της, τον ΟΤΕ, ενώ εκτιμά τη διόρθωση της Coca-Cola 3Ε ως ευκαιρία για τοποθετήσεις.

Σε ό,τι αφορά τις τράπεζες, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι θα προτιμούσε να έχει στην κατοχή της μετοχές των Eurobank, Alpha και Εθνική (η τελευταία σε περίπτωση αδυναμίας του τίτλου), παρά της Εμπορικής που εξέπληξε με την άνοδό της, τόσο σύντομα μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα α΄ τριμήνου.

Τέλος, αναφερόμενη στο Γερμανό, η Π&Κ αναφέρει ότι οι εξαγορές στην Πολωνία θα πυροδοτήσουν, κατά την εκτίμησή της, περαιτέρω ανοδική κίνηση της μετοχής.

Το ιδανικό χαρτοφυλάκιο της Π&Κ αποτελείται κατά 80% από μετοχές, εκ του οποίου το 40% θα πρέπει να είναι τοποθετημένο σε διεθνείς τίτλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v