Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Χαμηλότερη τιμή-στόχος από UBS

Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 23 από 29,8 ευρώ δίνει η UBS σε έκθεσή της μετά τα αποτελέσματα τριμήνου του οργανισμού, ενώ διατηρεί σύσταση "buy" και προβλέπει ότι ο Σεπτέμβριος είναι κρίσιμος.

ΟΠΑΠ: Χαμηλότερη τιμή-στόχος από UBS
Νέα, χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 23 από 29,8 ευρώ δίνει η UBS σε έκθεσή της μετά τα αποτελέσματα τριμήνου του οργανισμού, ενώ διατηρεί σύσταση "buy" και προβλέπει ότι ο Σεπτέμβριος είναι κρίσιμος. 

Ειδικότερα, προβλέπει "ειδήσεις" τον επόμενο μήνα για τον ΟΠΑΠ, σημειώνοντας ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι, στην προσαρμογή του επιχειρησιακού του μοντέλου στην υψηλότερη φορολόγηση, αλλά και όσον αφορά την αναζήτηση ευκαιριών επέκτασης που θα διαφοροποιούσαν γεωγραφικά τις δραστηριότητέςς του. 

Αν και είναι δύσκολη η ποσοτική αποτύπωση των χρηματοοικονομικών επιπτώσεων της φορολόγησης των κερδών στα τυχερά παιχνίδια, η UBS προχωρά σε μείωση των προβλέψεων για τα κέρδη ανά μετοχή του οργανισμού κατά 10% το 2009 και κατά 17% το 2010. 

Η νέα τιμή-στόχος, στα 23 ευρώ, είναι χαμηλότερη κατά 20% από τους ιστορικούς μέσους όρους της μετοχής, αφήνοντας περιθώριο για πιθανή αναβάθμιση.  
  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v