Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σήμερα τα Q2 ΔΕΗ, ΕΥΡΩΒ, MPB, Τιτάν, ΕΛΠΕ

Δέκα εταιρίες από τον 20άρη και τον 40άρη περιλαμβάνει το... μενού των αποτελεσμάτων εξαμήνου. Μεταξύ αυτών ΔΕΗ, Eurobank, MPB, Τιτάν, ΕΛΠΕ, Lamda, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Folli, ΚΑΕ και Elmec.

Σήμερα τα Q2 ΔΕΗ, ΕΥΡΩΒ, MPB, Τιτάν, ΕΛΠΕ
Δέκα εταιρίες από τον 20άρη και τον 40άρη περιλαμβάνει το... μενού των αποτελεσμάτων β΄ τριμήνου - α΄ εξαμήνου που ανακοινώνονται σήμερα.

Από τον FT 20 θα ανακοινώσουν τα μεγέθη τους η ΔΕΗ (πριν την έναρξη της συνεδρίασης), η Eurobank, η Marfin Poupular Bank, η Τιτάν και τα Ελληνικά Πετρέλαια (μετά τη λήξη της συνεδράσης) και από τον FT 40 οι Lamda Development, ΓΕΚΤΕΡΝΑ (μετά τη λήξη της συνεδρίασης), Folli Follie, ΚΑΕ και Elmec.

Σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών (Reuters), η ΔΕΗ θα εμφανίζει καθαρά κέρδη 167 εκατ. ευρώ στο β΄ τρίμηνο και 386,4 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο, από ζημίες κατά τα αντίστοιχα περυσινά διαστήματα.

Για την Eurobank οι αναλυτές (Bloomberg) αναμένουν υποχώρηση των καθαρών κερδών εξαμήνου κατά 61% έως τα 170 εκατ. ευρώ.

Στα 46,9 εκατ. ευρώ προβλέπει η Euroxx ότι θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Marfin Popular Bank στο β΄ τρίμηνο, αυξημένα κατά 17,2%, ενώ στο εξάμηνο, η τράπεζα αναμένεται να εμφανίσει κέρδη 87 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 60,5% σε ετήσια βάση.

Για τα Ελληνικά Πετρέλαια, οι εκτιμήσεις (Reuters) κάνουν λόγο για καθαρά κέρδη β΄ τριμήνου στα 104,1 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 20%, ενώ υποχώρηση 43% σε ετήσια βάση, στα 41,7 εκατ. ευρώ, αναμένεται να εμφανίσουν τα καθαρά κέρδη της Τιτάν στο β΄ τρίμηνο.

Αύξηση κατά 57% στα καθαρά κέρδη β΄ τριμήνου έως τα 4 εκατ. ευρώ προβλέπει η Deutsche Bank για την ΓΕΚ Τέρνα, ενώ για το εξάμηνο, τα κέρδη αναμένονται 30% χαμηλότερα στα 11 εκατ. ευρώ.

Για την Folli Follie, η Proton προβλέπει αύξηση κερδών 20% στα 27,9 εκατ. ευρώ, ενώ τα ΚΑΕ προβλέπεται να ανακοινώσουν καθαρά κέρδη αυξημένα κατά 5,5% στα 12,4 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v