Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πτωτικές διαθέσεις-Alpha, ΟΠΑΠ στο επίκεντρο

Κίνηση σε χαμηλότερο επίπεδο αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με τις μετοχές των Alpha Bank και ΟΠΑΠ να βρίσκονται στο επίκεντρο, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τους μετά τη συνεδρίαση.

ΑΧΕ: Πτωτικές διαθέσεις-Alpha, ΟΠΑΠ στο επίκεντρο
Κίνηση σε χαμηλότερο επίπεδο αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, με τις μετοχές των Alpha Bank και ΟΠΑΠ να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τους μετά τη συνεδρίαση. Πιο αναλυτικά:

Σταθεροποιητική προς χαμηλότερη κίνηση αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές. Alpha και ΟΠΑΠ εκτιμά η χρηματιστηριακή πως θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς σήμερα μετά τη λήξη της συνεδρίασης ανακοινώνουν τα αποτελέσματά τους για το εξάμηνο.

Alpha Bank και ΟΠΑΠ εκτιμά η Alpha Finance πως θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εν αναμονή της ανακοίνωσης των οικονομικών τους αποτελεσμάτων, ενώ για τη συνεδρίαση αναμένει άνοιγμα από αρνητικό πεδίο και κερδοσκοπικές κινήσεις, με τον τελικό τόνο να δίνεται από τις διεθνείς αγορές και τα αποτελέσματα τριμήνου.

΄Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ παρόμοιο ξεκίνημα αναμένει και για τη Σοφοκλέους, με τις μετοχές των Alpha Bank και ΟΠΑΠ στο επίκεντρο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε 0,1% υψηλότερα στις 2.483 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 225 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v