Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Η Intralot και το ρίσκο του overhang

Διατήρηση του ρίσκου που σχετίζεται με την πιθανότητα υπερπροσφοράς τίτλων εκτιμά μεσοπρόθεσμα για την Intralot η Π&Κ, τονίζοντας ότι την προηγούμενη εβδομάδα έληξε η τρίμηνη περίοδος lock up για τον κ. Σ. Κόκκαλη, η οποία είχε ανακοινωθεί ταυτόχρονα με τη μείωση του ποσοστού του, τη 12η Φεβρουαρίου.

Π&Κ: Η Intralot και το ρίσκο του overhang
Για διατήρηση του μεσοπρόθεσμου ρίσκου σε ό,τι αφορά την πιθανή υπερπροσφορά τίτλων της Intralot κάνει λόγο στο πρωινό της report η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, επισημαίνοντας ότι την προηγούμενη εβδομάδα έληξε η τρίμηνη περίοδος lock up για τον βασικό μέτοχο κ. Σ. Κόκκαλη.

Η Π&Κ αναφέρεται στην πώληση εκ μέρους του κ. Κόκκαλη 1,5 εκατ. μετοχών της Intralot κατά τη συνεδρίαση της 12ης Φεβρουαρίου 2004, με την οποία μείωσε τη συμμετοχή του στο 26,138% (10.055.380 μετοχές) από 30,037% (11.555.380 τίτλοι με δικαίωμα ψήφου, επί συνόλου 38.470.175).

Η πώληση είχε τότε συνοδευτεί από ανακοίνωση της εταιρίας, σύμφωνα με την οποία ”το εν λόγω ποσοστό συμμετοχής του κ. Κόκκαλη στην Intralot θα παραμείνει σταθερό καθ΄ όλο το επόμενο τρίμηνο”.

Στο σημερινό της πρωινό report, αν και διατηρεί την Intralot στη λίστα με τα top picks, η Π&Κ αναφέρει ότι η πιθανότητα υπερπροσφοράς τίτλων που ”συνοδεύει” ως ρίσκο τη μετοχή τα τελευταία χρόνια είναι πιθανόν να παραμείνει μεσοπρόθεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v