Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΟΗ: Πτώση κερδών σε Q2- 6μηνο βλέπει η Marfin

Καθαρά κέρδη δευτέρου τριμήνου στα 41,9 εκατ. ευρώ με πτώση 41% έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος προβλέπει η Marfin Analysis για την Motor Oil, ενώ τα EBITDA υπολογίζονται στα 115,3 εκατ. ευρώ (-36%).  

ΜΟΗ: Πτώση κερδών σε Q2- 6μηνο βλέπει η Marfin
Καθαρά κέρδη δευτέρου τριμήνου στα 41,9 εκατ. ευρώ με πτώση 41% έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος προβλέπει η Marfin Analysis για την Motor Oil. Τα EBITDA υπολογίζονται στα 115,3 εκατ. ευρώ έχοντας σημειώσει υποχώρηση κατά 36%.

Στο εξάμηνο, η χρηματιστηριακή αναμένει υποχώρηση καθαρών κερδών κατά 44% έως τα 60,9 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA μειωμένα κατά 37% έως τα 118,2 εκατ. ευρώ.

Στα θετικά των εκτιμήσεών της η Marfin Analysis περιλαμβάνει την πρόβλεψή της για βελτίωση των μεγεθών έναντι του πρώτου τριμήνου, κάτι που αποδίδει σε συναλλαγματικά κέρδη, τα οποία προκύπτουν από την πολιτική αντιστάθμισης του κινδύνου, αλλά και από την αύξηση της βενζίνης στο μίγμα του παραγόμενου προϊόντος.

Η Motor Oil είναι προγραμματισμένο να ανακοινώσει αποτελέσματα την Τετάρτη 26 Αυγούστου.

Η σύσταση της Marfin για τη μετοχή μένει αμετάβλητη σε “buy” και η τιμή στόχος στα 12,7 ευρώ. Η μετοχή της Motor Oil Ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τετάρτης στα 8,3 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v