Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από το εξωτερικό

Σταθεροποιητική προς υψηλότερη κίνηση αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές και η τάση -ελλείψει ειδήσεων- καθορίζεται από τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές.

ΑΧΕ: Αναζήτηση κατεύθυνσης από το εξωτερικό
Σταθεροποιητική προς υψηλότερη κίνηση αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές και η τάση -ελλείψει ειδήσεων- καθορίζεται από τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές.

Σταθεροποιητική προς λίγο υψηλότερη κίνηση υπολογίζει για τη σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis, μετά και τα καλύτερα του αναμενομένου στοιχεία που ανακοινώθηκαν για το ΑΕΠ της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Την πορεία των ευρωπαϊκών αγορών εκτιμά η Alpha Finance ότι θα ακολουθήσει σήμερα η Σοφοκλέους, εν όψει της ανακοίνωσης μακροοικονομικών στοιχείων από τις ΗΠΑ.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει η Proton Bank, η οποία πιστεύει ότι η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει την ευρωπαϊκή τάση, δεδομένης της ισχνής ροής ειδήσεων.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 1,2% στις 2.323 μονάδες και ο τζίρος στα 185 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v