Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέτκα: Αναβάθμιση τιμής-στόχου από Εθνική P&K

Στα 12,2 ευρώ από 11,5 ευρώ προηγουμένως αναβαθμίζει τη μετοχή της Μέτκα η Εθνική - P&K σε έκθεσή της με ημερομηνία 12 Αυγούστου, διατηρώντας τη σύσταση "οutperform".

Μέτκα: Αναβάθμιση τιμής-στόχου από Εθνική P&K
Στα 12,2 ευρώ από 11,5 ευρώ προηγουμένως αναβαθμίζει τη μετοχή της Μέτκα η Εθνική - P&K σε έκθεσή της με ημερομηνία 12 Αυγούστου, διατηρώντας τη σύσταση "οutperform".

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η αναβάθμιση της τιμής-στόχου αντανακλά την εκ νέου αύξηση του ανεκτέλεστου υπολοίπου σε επίπεδα-ρεκόρ (αν τελικά η επιχείρηση αναλάβει και το έργο στη Μεγαλόπολη). Σύμφωνα με την Εθνική - P&K, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της Μέτκα υπολογίζεται στο 1,4 δισ. ευρώ περίπου ή στις 4,1 φορές τις εκτιμώμενες πωλήσεις του 2009.     

Η χρηματιστηριακή περιλαμβάνει τη Μέτκα στη λίστα με τα top picks λαμβάνοντας υπόψη της μια σειρά παράγοντες, όπως μεταξύ άλλων την εκτιμώμενη για το 2010 σημαντική αύξηση των πωλήσεων και των κερδών, το υψηλό ανεκτέλεστο, τη δέσμη αρκετά διαφορετικών projects, τα υψηλά περιθώρια κέρδους και την ελκυστική αποτίμηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v