Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank:Στα 20,5 ευρώ η τιμή-στόχος από Citigroup

Τα ”ισχυρότερα” αποτελέσματα μεταξύ των ελληνικών τραπεζών εκτιμά η Citigroup πως θα παρουσιάσει η EFG Eurobank για το πρώτο τρίμηνο του 2004, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της (11/5) όπου διατηρεί την τιμή-στόχο των 20,5 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

Eurobank:Στα 20,5 ευρώ η τιμή-στόχος από Citigroup
Τα ”ισχυρότερα” αποτελέσματα μεταξύ των ελληνικών τραπεζών εκτιμά η Citigroup πως θα παρουσιάσει η EFG Eurobank για το πρώτο τρίμηνο του 2004, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 11 Μαΐου 2004, όπου διατηρεί την τιμή-στόχο των 20,5 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

Σημειώνεται πως η EFG Eurobank ανακοινώνει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου σήμερα μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Αναφορικά με τα μεγέθη πρώτου τριμήνου, η Citigroup αναφέρει πως τόσο η Alpha Bank όσο και η Εθνική (που έχουν ήδη ανακοινώσει τα αποτελέσματά τους) επέδειξαν ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης στην αγορά της καταναλωτικής πίστης, όπου η Eurobank διατηρεί ηγετική θέση με μερίδιο αγοράς που φτάνει στο 30%.

Ο επενδυτικός οίκος σημειώνει πως σε ό,τι αφορά τη Eurobank αναμένει ισχυρό ρυθμό ανάπτυξης στον τομέα των προμηθειών αφενός και στα καταναλωτικά δάνεια αφετέρου, ενώ επισημαίνει πως παραμένει θετική για τη μετοχή της τράπεζας, η οποία έχει υποαποδώσει κατά 3% σε σχέση με τον τίτλο της Εθνικής τον τελευταίο μήνα, χωρίς να υπάρχει –κατά την άποψή της– ορατός λόγος.

Η Citigroup πάντως εμφανίζεται ”αγοράστρια” στη μετοχή της Eurobank εν όψει των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v