Hyatt: Συνέχιση της ανόδου ”βλέπει” η Fortius

Συνέχιση της ανοδικής πορείας της μετοχής της Hyatt βλέπουν οι αναλυτές της Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ βασιζόμενοι στα χθεσινά κέρδη (5,37%). Θεωρούν πιθανή τη διάσπαση του επιπέδου των 9,16 ευρώ, θέτοντας ως επόμενο στόχο την περιοχή των 10 ευρώ.

Hyatt: Συνέχιση της ανόδου ”βλέπει” η Fortius
Συνέχιση της ανοδικής πορείας της μετοχής της Hyatt βλέπουν οι αναλυτές της Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ βασιζόμενοι στα χθεσινά κέρδη (5,37%).

Οι ίδιοι εκτιμούν πιθανή τη διάσπαση του επιπέδου των 9,16 ευρώ και θέτουν ως επόμενο στόχο την περιοχή των 10 ευρώ.

Σημειώνεται πως κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο τίτλος της Hyatt κατέγραψε σημαντική άνοδο 5,37%, κλείνοντας στα 9,02 ευρώ με αυξημένο όγκο συναλλαγών, δημιουργώντας, όπως επισημαίνει η ΑΧΕΠΕΥ, ένα αίσθημα ασφάλειας στον επενδυτή.

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι το επίπεδο των 9,16 ευρώ είχε σταθεί εμπόδιο σε παραπλήσιες ανοδικές κινήσεις στα μέσα Φεβρουαρίου και στις αρχές Μαρτίου.

Επίσης, διευκρινίζεται στην ανάλυση ότι το επίπεδο των 10 ευρώ που είχε πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου αποτελεί το προηγούμενο υψηλό της μετοχής.

Στον αντίποδα, οι αναλυτές της Fortius τοποθετούν τη στήριξη στην περιοχή των 8,50 ευρώ, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως στο παρόν οι περισσότεροι βραχυχρόνιοι τεχνικοί δείκτες είναι θετικοί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v