AXE: Στο επίκεντρο Cosmote- Eurobank

Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι τίτλοι της Cosmote και Eurobank λόγω αποτελεσμάτων τρίμηνου εκτιμούν οι ΑΧΕ. Ακόμα, τονίζουν πως η χθεσινή ανοδική συνεδρίαση της Αμερικής ίσως να επηρεάσει το Χ.Α., το οποίο αναμένουν να κινηθεί με αυξημένη μεταβλητότητα ενώ θα συνεχίσει να ακολουθεί την τάση της Ευρώπης.

AXE: Στο επίκεντρο Cosmote- Eurobank
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Για τη σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis εκτιμά προσεκτικό άνοιγμα, με την ψυχολογία των επενδυτών να είναι βελτιωμένη και το ενδιαφέρον στραμμένο στις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων Cosmote (πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης) και Eurobank (μετά το κλείσιμο της αγοράς).

Αναφορικά με την μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας, έπειτα από τα αδύναμα αποτελέσματα τριμήνου, η Marfin τονίζει πως δικαιολογούν υποαπόδοση της.

Εξάλλου, η Εθνική ΑΧΕ αναμένει την διατήρηση της θετικής ψυχολογίας και του momentum.

Όπως τονίζει η Εγνατία ΑΧΕ στο πρωινό της report, η χθεσινή ανοδική συνεδρίαση της Αμερικής ίσως να επηρεάσει το Χ.Α., το οποίο οι αναλυτές της χρηματιστηριακής αναμένουν να κινηθεί με αυξημένη μεταβλητότητα ενώ θα συνεχίσει να ακολουθεί την τάση της Ευρώπης.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον των επενδυτών τονίζει η Εγνατία ΑΧΕ, θα παραμείνει στους τίτλους των Cosmote και EFG-Eurobank λόγω της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων τριμήνου.

Τι έγινε χθες: Ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε κέρδη της τάξεως του 0,97% κλείνοντας στις 2.474μονάδες.

Όπως σημειώνει στο πρωινό της report η Εθνική ΑΧΕ, οι τηλεπικοινωνίες και ο ΟΠΑΠ ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών της συνεδρίασης.

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v