Τρία Έψιλον: Υψηλότερη τιμή-στόχος από UBS

Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής-στόχου στα 21 ευρώ, από τα 20 ευρώ, για τη μετοχή της Coca – Cola Τρία Έψιλον προχώρησε η UBS σε ανάλυσή της (11/05/2004) διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”, ενώ παράλληλα αναφέρει πως αναμένει αύξηση των μεγεθών στο α’ τρίμηνο του 2004.

Τρία Έψιλον: Υψηλότερη τιμή-στόχος από UBS
Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής-στόχου στα 21 ευρώ, από τα 20 ευρώ, για τη μετοχή της Coca – Cola Τρία Έψιλον προχώρησε η UBS σε ανάλυσή της με ημερομηνία 11 Μαΐου 2004, διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”.

Αναφορικά με το πρώτο τρίμηνο του 2004 η UBS προβλέπει αύξηση 10% στις ενοποιημένες πωλήσεις της ελληνικής εταιρίας εμφιαλώσεως καθώς εκτιμά πως θα φτάσουν στα 295 εκατ. ευρώ.

Τα EBITDA αναμένεται να ενισχυθούν κατά 16%, στα 110 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων, υπεραξιών και αποσβέσεων σύμφωνα με την UBS προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 17 εκατ. ευρώ.

Επίσης, η UBS αναφέρει πως η μετοχή της Coca – Cola Τρία Έψιλον διαπραγματεύεται με 8% premium (τον εκτιμώμενο λόγο EV/EBITDA) σε σχέση με τις ομοειδείς εταιρίες (έναντι 4% του μέσου όρου των τελευταίων τεσσάρων ετών) και δη σε μια περίοδο που οι ρυθμοί ανάπτυξης έχουν αρχίσει να κατατείνουν.

Σε ό,τι αφορά την αναβάθμιση της τιμής-στόχου ο ελβετικός οίκος εξηγεί πως αντανακλά την κατά 3-4% αύξηση στις εκτιμήσεις του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v