Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν οι ΑΧΕ

Σταθεροποιητικές τάσεις, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της συνεδρίασης, αναμένουν οι αναλυτές. Τα αποτελέσματα τριμήνου των ΟΤΕ, Coca Cola, Μυτιληναίου, ΜΕΤΚΑ θα καθορίσουν την πορεία της Σοφοκλέους αυτήν την εβδομάδα.

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένουν οι ΑΧΕ
Σταθεροποιητικές τάσεις, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της συνεδρίασης, αναμένουν οι αναλυτές. Τα αποτελέσματα τριμήνου των εταιριών ΟΤΕ, Coca Cola, Μυτιληναίου και ΜΕΤΚΑ θα καθορίσουν την πορεία της Σοφοκλέους αυτήν την εβδομάδα. Πιο αναλυτικά:

Τα αποτελέσματα τριμήνου που θα ανακοινώσουν αυτήν την εβδομάδα ο ΟΤΕ, η Coca Cola, ο Μυτιληναίος και η ΜΕΤΚΑ καθώς και η πορεία των ευρωπαϊκών αγορών θα δώσουν τον τόνο των συνεδριάσεων της Σοφοκλέους, εκτιμά η Marfin Analysis. Για σήμερα αναμένει συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα.

Άνοιγμα της αγοράς σε θετικό πεδίο περιμένει για σήμερα η Alpha Finance, η οποία πιστεύει πως η Σοφοκλέους θα διατηρήσει το θετικό της momentum.

Σταθεροποιητικό προς υψηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία υπολογίζει πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στη Σοφοκλέους.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε υψηλότερα κατά 0,4% στις 2.362 μονάδες, καταγράφοντας εβδομαδιαία κέρδη 1,3% και μέσο όγκο συναλλαγών στα 281 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v