Frigoglass: Πτώση κερδών Q2 βλέπει η Εθνική P&K

Κέρδη στα 6 εκ. ευρώ, χαμηλότερα κατά 71,1% αναμένει η Εθνική P&K να εμφανίσει στο δεύτερο τρίμηνο η Frigoglass, ενώ διατηρεί τη σύσταση underperform με τιμή στόχο τα 5,5 ευρώ.

Frigoglass: Πτώση κερδών Q2 βλέπει η Εθνική P&K
Κέρδη στα 6 εκατ. ευρώ, χαμηλότερα κατά 71,1% αναμένει η Εθνική P&K να εμφανίσει στο δεύτερο τρίμηνο η Frigoglass, σε report της με ημερομηνία 28 Ιουλίου, όπου διατηρεί τη σύσταση underperform με τιμή στόχο τα 5,5 ευρώ.

Κατά την εκτίμηση της χρηματιστηριακής η μετοχή της Frigoglass είναι πλήρως αποτιμημένη στα τρέχοντα επίπεδα, ενώ όπως επισημαίνει συνεχίζει την επέκτασή της σε νέες αγορές, αντισταθμίζοντας μερικώς την κάμψη των πωλήσεων στις αγορές όπου έχει καθιερωθεί.

Η χρηματιστηριακή αναμένει πωλήσεις στα 103 εκατ. ευρώ (-41,5%) και EBITDA στα 19 εκατ. ευρώ (-54,8%).

Η εταιρία αναμένεται να ανακοινώσει αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου στις 31 Ιουλίου, ενώ η μετοχή της ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 27ης Ιουλίου στα 6,32 ευρώ.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο