Coca-Cola 3Ε: Σύσταση ”Βuy” από Deutsche Bank

Την τιμή στόχο των 20 ευρώ και σύσταση ”buy” θέτει η Deutsche Bank για την μετοχή της Coca- Cola σε έκθεση της με ημερομηνία 5/5/2004 και με αφορμή τα αποτελέσματα α’ τριμήνου 2004, τα οποία η Deutsche Bank σε γενικές γραμμές εκτιμά πως θα είναι βελτιωμένα.

Coca-Cola 3Ε: Σύσταση ”Βuy” από Deutsche Bank
Την τιμή στόχο των 20 ευρώ και σύσταση ”buy” θέτει η Deutsche Bank για την μετοχή της Coca- Cola σε έκθεση της με ημερομηνία 5/5/2004.

Σημειώνεται πως η Coca- Cola θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα πρώτου τρίμηνου του 2004, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2004.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα α’ τριμήνου, η Deutsche Bank σε γενικές γραμμές εκτιμά πως θα είναι βελτιωμένα, και δη συγκρινόμενα με τα ”αδύναμα” αποτελέσματα του αντίστοιχου περυσινού τριμήνου, ενώ εκτιμά πως τα μεγέθη του πρώτου τρίμηνου θα είναι ωφελημένα από την διεύρυνση του ”χαρτοφυλακίου” των προϊόντων της.

Έτσι οι πωλήσεις της Coca- Cola εκτιμώνται να εμφανίσουν αύξηση 9,1% στο α΄ τρίμηνο του 2004 καθώς αναμένεται να διαμορφωθούν στα 873,4 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Deutsche Bank τα EBITDA της εταιρίας θα αυξηθούν κατά 12,8% στα 107,5 εκατ. ευρώ ενώ αντίθετα οριακή υποχώρηση της τάξεως του 0,5 εκτιμάται πως θα εμφανίσουν τα προ φόρων κέρδη (προ εκτάκτων και υπεραξιών).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v