Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H HSBC για Eurobank, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Follie, 3E, Jumbo

Την τιμή-στόχο των 18,85 ευρώ και τη σύσταση ”add” διατηρεί για τη Eurobank η HSBC (7/5). Παράλληλα, με ξεχωριστές αναλύσεις διατηρεί αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 22 ευρώ για τη ΔΕΗ (add), των 25,50 ευρώ για τη Folli Follie (buy), των 5,32 για την Jumbo (buy), ενώ θέτει υπό αναθεώρηση τις τιμές–στόχους για ΟΠΑΠ και 3Ε.

H HSBC για Eurobank, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Follie, 3E, Jumbo
”Αμετάβλητη” στα 18,85 ευρώ διατηρεί την τιμή-στόχο για την EFG Eurobank, αλλά και τη σύσταση για ”αύξηση θέσεων” (add) η HSBC σε ανάλυσή της με ημερομηνία 7 Μαΐου 2004, όπου αναφέρει πως τα ενοποιημένα κέρδη πρώτου τριμήνου της τράπεζας αναμένεται να παρουσιάσουν αύξηση 29,4% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Την ίδια στιγμή, με άλλη ανάλυσή της (7/5/2004) η HSBC θέτει ”υπό αναθεώρηση” την τιμή-στόχο για τον ΟΠΑΠ, διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση για ”αύξηση θέσεων” (add), ενώ προβλέπει πως τα καθαρά κέρδη του Οργανισμού στο τρίμηνο αναμένεται να παρουσιάσουν σημαντική αύξηση 225%, διαμορφούμενα στα 82 εκατ. ευρώ, ελλείψει των προβλέψεων για την Intralot.

Όπως επισημαίνει η HSBC, είναι έτοιμη να αναθεωρήσει τόσο τις προβλέψεις της όσο και την τιμή-στόχο για τον ΟΠΑΠ, είτε σε περίπτωση που οι εξελίξεις γύρω από το Κino είναι θετικές είτε σε περίπτωση που επιταχυνθεί το λανσάρισμα του παιχνιδιού σε όλη τη χώρα.

Επίσης, με ξεχωριστή του ανάλυση ο επενδυτικός οίκος αναφέρει πως διατηρεί αμετάβλητη την τιμή–στόχο για τη ΔΕΗ στα 22 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση για ”αύξηση θέσεων” (add), ενώ σημειώνει πως τα καθαρά κέρδη πρώτου τριμήνου της επιχείρησης αναμένεται να κινηθούν στα ίδια με τα περυσινά επίπεδα, και συγκεκριμένα στα 105 εκατ. ευρώ.

”Υπό αναθεώρηση” θέτει η HSBC την τιμή-στόχο για την Coca–Cola 3Ε (7/5/2004), διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση για ”αύξηση θέσεων” (add), ενώ προβλέπει ότι οι ζημίες του ομίλου στο πρώτο τρίμηνο θα συρρικνωθούν στα 22,3 εκατ. ευρώ.

Αμετάβλητη στα 25,50 ευρώ διατηρεί παράλληλα η HSBC σε ανάλυσή της (7/5/2004) την τιμή-στόχο για τη Folli Follie, αλλά και τη σύσταση ”αγορά”.

Για το πρώτο τρίμηνο του 2004 ο επενδυτικός οίκος προβλέπει αύξηση 40% στα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου της Folli Follie, ενώ εξαιρουμένων των ΚΑΕ η αναμενόμενη αύξηση είναι της τάξεως του 25%.

Τη σύσταση ”αγορά” και την τιμή-στόχο των 5,32 ευρώ διατηρεί η HSBC για τη μετοχή της Jumbo, σε συνέχεια των αποτελεσμάτων εννεαμήνου (εταιρικής χρήσης) που ανακοίνωσε η εταιρία κατά τη διάρκεια του οποίου ο επενδυτικός οίκος εκτιμά πως συνεχίστηκε το ανοδικό momentum.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v