Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Selasnet: To consensus για το τρίμηνο της Eurobank

Αυξημένα κατά 27,5% θα είναι τα κέρδη μετά φόρων και μειοψηφιών της Eurobank για το α΄ τρίμηνο 2004, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 7 εγχώριων χρηματιστηριακών, τις οποίες συγκέντρωσε η Selasnet. Δείτε τα σχετικά αρχεία.

Selasnet: To consensus για το τρίμηνο της Eurobank
Αύξηση κατά 27,5% έως τα 75,122 εκατ. ευρώ θα εμφανίσουν τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας του ομίλου της Eurobank, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες προβλέψεις 7 εγχώριων χρηματιστηριακών, τις οποίες συγκέντρωσε η Selasnet.

Τα κέρδη προ φόρων και προ δικαιωμάτων μειοψηφίας εκτιμάται ότι θα διαμορφωθούν στα 106,52 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 29,3%.

Το καθαρό λειτουργικό αποτέλεσμα αναμένεται αυξημένο κατά 14,9% έως τα 315,96 εκατ. ευρώ, ενώ το αποτέλεσμα χρηματοοικονομικών πράξεων θα εμφανίσει άνοδο κατά 11,9% έως τα 8,25 εκατ. ευρώ.

Η Eurobank είναι προγραμματισμένο να ανακοινώσει τα αποτελέσματά της για το α΄ τρίμηνο στις 13 Μαΐου.

Στην on line βάση δεδομένων προβλέψεων κερδοφορίας της Selasnet για την Eurobank μετείχαν οι Εγνατία Securities, Eurocorp Credit Lyonnais, Marfin Hellenic, Κάππα Securities, Εθνική Χρηματιστηριακή, HSBC Παντελάκης και Π&Κ Securities.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v