Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Στα 31,6 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από Π&Κ

Στα 31,6 ευρώ από 29,1 ευρώ αναθεώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Alpha Bank, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”. Η Π&Κ επισημαίνει το ”ισχυρό” τρίμηνο της τράπεζας και προχωρεί σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεων για κέρδη ανά μετοχή και λειτουργικά κέρδη στα έτη 2004 και 2005.

Alpha: Στα 31,6 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από Π&Κ
Στα 31,6 ευρώ από 29,1 ευρώ αναθεώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Alpha Bank, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”.

Στην έκθεσή της με ημερομηνία 5 Μαΐου, η Π&Κ επισημαίνει τα ”ισχυρά” αποτελέσματα τριμήνου της Alpha, δίνοντας έμφαση στην αύξηση του κύκλου εργασιών, στη μετακύλιση της έμφασης προς τα καταναλωτικά δάνεια και στον περιορισμό του κόστους.

Ακόμα, αναφέρει η Π&Κ, η υψηλή κεφαλαιακή βάση της υποστηρίζει τη μελλοντική επέκταση, ενώ τα υγιή θεμελιώδη μεγέθη, σε συνδυασμό με τις θετικές εκτιμήσεις για την κερδοφορία των δύο επόμενων ετών, θα συντηρήσουν το ενδιαφέρον των επενδυτών για τη μετοχή.

Αναφερόμενη στο τρίμηνο της Alpha Bank, η χρηματιστηριακή αποδίδει τη βελτίωση της εικόνας στα αυξημένα έσοδα από συναλλαγές και στις επιδόσεις σε επίπεδο λειτουργικών κερδών.

Ως απόρροια των αποτελεσμάτων τριμήνου, η Π&Κ αναθεωρεί τις εκτιμήσεις της για τα λειτουργικά αποτελέσματα των ετών 2004 και 2005 κατά 10,8% και 17,5%, αντίστοιχα και για τα κέρδη ανά μετοχή κατά 9,6% και 15,2%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v