Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

J&P Άβαξ: Σύσταση ”outperform” από την Π&Κ

Τη σύσταση ”overweight” διατηρεί η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ (7/5/2004) για τη μετοχή της J&P Άβαξ, ενώ εκτιμά πως η εταιρία αποτελεί από τις πλέον υποτιμημένες παρά το υψηλό ανεκτέλεστο. Το μέρισμα των 0,32 ευρώ διαμορφώνει τη μερισματική απόδοση στο 6,6%.

J&P Άβαξ: Σύσταση ”outperform” από την Π&Κ
Τη σύσταση ”overweight” διατηρεί η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για την J&P Άβαξ, όπως αναφέρει στην Πρωινή Ενημέρωση με ημερομηνία 7 Μαΐου 2004.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως το μέρισμα, των 0,32 ευρώ για τη χρήση του 2003, που θα προτείνει η διοίκηση της J&P Άβαξ στη γενική συνέλευση των μετόχων τον Ιούνιο είναι κατά 7% υψηλότερο σε σχέση με το περυσινό, ενώ παράλληλα υπερβαίνει και τις προβλέψεις της καθώς ανέμενε μέρισμα 0,27 ευρώ.

Η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ αναφέρει επίσης πως με βάση το προτεινόμενο από τη διοίκηση μέρισμα, η μερισματική απόδοση της J&P Άβαξ διαμορφώνεται στο 6,6%.

Επίσης, η χρηματιστηριακή σημειώνει πως η μετοχή της εταιρίας έχει υποαποδώσει του Γενικού Δείκτη κατά 17,1% σε επίπεδο έτους, αν και έχει υπεραποδώσει του κατασκευαστικού δείκτη κατά 15%.

Κατά την άποψη της Π&Κ, η J&P Άβαξ είναι από τις πιο υποτιμημένες κατασκευαστικές εταιρίες της Ελλάδας, ενώ υπενθυμίζει πως τα αυτοχρηματοδοτούμενα έργα της εταιρίας (τα οποία υπολογίζονται σε περίπου 140 εκατ. ευρώ) αποτελούν το 40% της τρέχουσας κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v