Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικές τάσεις "βλέπουν" οι ΑΧΕ

Σταθεροποιητική προς ήπια ανοδική κίνηση αναμένουν για την σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, ενώ ελλείψει ειδήσεων ο τελικός τόνος θα καθοριστεί από τις διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικές τάσεις βλέπουν οι ΑΧΕ
Σταθεροποιητική προς ήπια ανοδική κίνηση αναμένουν για την σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, ενώ ελλείψει ειδήσεων ο τελικός τόνος θα καθοριστεί από τις διεθνείς αγορές. Πιο αναλυτικά:

Ελλείψει σημαντικής ροής ειδήσεων, ο τόνος της σημερινής συνεδρίασης θα καθοριστεί από τις διεθνείς αγορές, εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία αναμένει σταθεροποιητική προς ήπια ανοδική κίνηση.

Ανοιγμα της αγοράς σε αρνητικό πεδίο αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Alpha Finance, με τον τελικό τόνο να δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικό ξεκίνημα στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει Proton Bank, η οποία εκτιμά πως, μετά και την χθεσινή υποαπόδοση, η Σοφοκλέους θα ανοίξει σταθεροποιητικά προς υψηλότερα.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,1% στις 2.161 μονάδες, με την αξία των συναλλαγών στα 114 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v