Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: ”Ισχυρό” α΄ τρίμηνο προβλέπει η Eurobank Sec

Σημαντική άνοδο εκτιμά η Eurobank Sec πως θα εμφανίσουν τα μεγέθη της ΕΧΑΕ για το πρώτο τρίμηνο του 2004, καθώς, όπως επισημαίνει, ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών του ΧΑ στο τρίμηνο, ο οποίος συμβάλλει στο 50% του κύκλου εργασιών της ΕΧΑΕ, σημείωσε αύξηση 163%.

ΕΧΑΕ: ”Ισχυρό” α΄ τρίμηνο προβλέπει η Eurobank Sec
”Ισχυρό” πρώτο τρίμηνο προβλέπει η Eurobank Securities για την ΕΧΑΕ.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή στο πρωινό της report, τα μεγέθη πρώτου τριμήνου θα ανακοινωθούν στις 21 Μαΐου 2004, πριν από το άνοιγμα της αγοράς.

Ειδικότερα, η Eurobank Securities αναφέρει πως ο όγκος συναλλαγών του Χ.Α., ο οποίος αποτελεί το 50% του κύκλου εργασιών της ΕΧΑΕ, παρουσίασε ημερήσιο μέσο όρο 163 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο του έτους σε σχέση με 62 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου, που αντιστοιχεί σε αύξηση 163%.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως η σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών θα τροφοδοτήσει και τα κέρδη της ΕΧΑΕ, και δη υπό το πρίσμα ότι η εταιρία συνεχίζει τις κινήσεις της για αναδιάρθρωση και μείωση του κόστους.

Επίσης, η Eurobank Securities υπενθυμίζει πως κατά το περυσινό πρώτο τρίμηνο η ΕΧΑΕ παρουσίασε ζημίες 8,6 εκατ. ευρώ σε ενοποιημένο επίπεδο, κυρίως ως αποτέλεσμα των προβλέψεων για την υποτίμηση χρεογράφων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v