Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι ΑΧΕ για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της Εθνικής

Μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης των θυγατρικών του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο περιλαμβάνει τις Εθνική Ασφαλιστική, Αστήρ, εταιρίες ακινήτων και Αμοιβαίων Κεφαλαίων, όπως αναφέρουν οι ΑΧΕ στα πρωινά τους reports.

Οι ΑΧΕ για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της Εθνικής
Στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης που θα εφαρμόσει η νέα διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας αναφέρονται οι ΑΧΕ στα πρωινά τους reports.

Ειδικότερα, η Marfin Analysis αναφέρει πως σύμφωνα με τον διοικητή της Εθνικής Τράπεζας κ. Τ. Αράπογλου ο όμιλος θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης μέχρι το τέλος του έτους.

Το σχέδιο αφορά σε μια λίστα θυγατρικών όπως είναι η Εθνική Ασφαλιστική, ο Αστέρας, εταιρίες ακινήτων, αλλά και Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Σχετικά με τον Αστέρα, η Marfin Analysis επισημαίνει πως η Τράπεζα θα προσπαθήσει να επιτύχει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία εκμίσθωσης, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της πώλησης.

Από την άλλη και όσον αφορά την Εθνική Ασφαλιστική, η Marfin Analysis σημειώνει πως θα εξεταστούν διάφορες εναλλακτικές όπως η συγχώνευση των δραστηριοτήτων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v