Πετζετάκις: Τιμή-στόχος τα 3,20 ευρώ από Beta

Την τιμή-στόχο των 3,20 ευρώ διατηρεί η Beta Securities για τη μετοχή της Πετζετάκις, σε flash note (29/04) όπου παραθέτει και τις προβλέψεις της για τα μεγέθη πρώτου τριμήνου, σύμφωνα με τις οποίες ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών θα αυξηθεί κατά 10% με τα κέρδη να ενισχύονται κατά 80%.

Πετζετάκις: Τιμή-στόχος τα 3,20 ευρώ από Beta
Την τιμή-στόχο των 3,20 ευρώ διατηρεί για τη μετοχή της Πετζετάκις η Beta Securities, όπως αναφέρει σε σχετικό flash note με ημερομηνία 29 Απριλίου 2004.

Η Beta Securities αναφέρει επίσης ότι προβλέπει σημαντική βελτίωση στα χρηματοοικονομικά μεγέθη πρώτου τριμήνου τόσο του ομίλου όσο και της εταιρίας.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως προβλέπει αφενός περαιτέρω μείωση του κόστους και αφετέρου αυξημένη εκμετάλλευση της παραγωγικής της ικανότητας τα οποία αναμένεται να οδηγήσουν σε βελτιωμένα περιθώρια.

Αναλυτικότερα και όσον αφορά στα μεγέθη πρώτου τριμήνου του ομίλου Πετζετάκις, η Beta Securities προβλέπει αύξηση 10% στον κύκλο εργασιών ο οποίος αναμένεται να φτάσει στα 48,7 εκατ. ευρώ, με τα κέρδη προ φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας να ενισχύονται κατά 85%, στα 1,96 εκατ. ευρώ.

Σε επίπεδο μητρικής, η χρηματιστηριακή εκτιμά πως οι πωλήσεις θα ενισχυθούν κατά 25% καθώς προβλέπει ότι θα φτάσουν στα 16,58 εκατ. ευρώ, με τα κέρδη να υπερδιπλασιάζονται στις 760 χιλιάδες ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v