Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ:Ανεβάζουν τον πήχη Alpha Fin, Marfin Analysis

Στα 26,2 ευρώ από 18 πριν αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Alpha Finance σε έκθεση (10/6) διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση "outperform". Νέα τιμή στα 25,3 € από Marfin Analysis ("buy").

ΕΤΕ:Ανεβάζουν τον πήχη Alpha Fin, Marfin Analysis
Στα 26,2 ευρώ από 18 πριν αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Alpha Finance σε έκθεση (10/6), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση "outperform".

Η Εθνική κατέγραψε ισχυρά αποτελέσματα στο α΄ τρίμηνο και παραμένει η κορυφαία επιλογή μας στον τραπεζικό κλάδο αναφέρει η Alpha Finance.

Παράλληλα, αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις για τα καθαρά έσοδα από τόκους της Εθνικής το 2009 και το 2010.

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, στα 25,3 ευρώ από 17,4 ευρώ δίνει και η Marfin Analysis σε έκθεσή της όπου αυξάνει τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη της τράπεζας και διατηρεί σύσταση "buy".

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου της Εθνικής ήταν εντυπωσιακά λόγω των αναπάντεχα ισχυρών καθαρών εσόδων από τόκους αλλά και των κερδών από συναλλαγές.

Ως εκ τούτου, προχωρά σε ενίσχυση των εκτιμήσεων για τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας κατά 6% - 9%, ενώ σημειώνει ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στις εκτιμήσεις των αναλυτών τουλάχιστον σε ποσοστό 10% αναφορικά με τα μεγέθη των ετών 2009 και 2010.

Ο τίτλος ενισχύεται σήμερα 12/6 κατά 1,21%, στα 20,85 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v