Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Selasnet: Consensus 7 ΑΧΕ για Τράπεζα Πειραιώς

Αυξημένα κατά 20,8% προβλέπουν για τα κέρδη α΄ τριμήνου μετά από φόρους της Τράπεζας Πειραιώς 7 εγχώριες χρηματιστηριακές, τις εκτιμήσεις των οποίων συγκέντρωσε η Selasnet.

Selasnet: Consensus 7 ΑΧΕ για Τράπεζα Πειραιώς
Αύξηση της τάξης των 20,8% προβλέπουν 7 εγχώριες χρηματιστηριακές εταιρίες, τις εκτιμήσεις των οποίων συγκέντρωσε η Selasnet, ότι θα εμφανίσουν τα κέρδη μετά από φόρους της Τράπεζας Πειραιώς για το α’ τρίμηνο του 2004, ανερχόμενα στα 30,92 εκατ. ευρώ.

Για τα κέρδη προ φόρων και προ δικαιωμάτων μειοψηφίας τα οποία υπολογίζονται κατά μέσο όρο στα 48,31 εκατ. ευρώ, η αύξηση εκτιμάται στο 34%, ενώ τα αποτελέσματα χρηματοοικονομικών πράξεων πιστεύεται ότι θα αυξηθούν κατά 30,7% έως τα 11,14 εκατ. ευρώ.

Τα καθαρά λειτουργικά αποτελέσματα εξαιρουμένων των χρηματοοικονομικών, εκτιμάται ότι θα σημειώσουν αύξηση κατά 12% διαμορφούμενα στα 143,1 εκατ. ευρώ.



Η Τράπεζα Πειραιώς είναι προγραμματισμένο να ανακοινώσει αποτελέσματα τριμήνου στις 4 Μαΐου.

Στην on line βάση δεδομένων προβλέψεων κερδοφορίας της Selasnet για την Τράπεζα Πειραιώς μετείχαν οι Alpha Finance, EFG Eurobank Securities, Εγνατία Securities, Eurocorp Credit Lyonnais, Marfin Hellenic, Κάππα Securities και Π&Κ Securities.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v