Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Υψηλότερη τιμή-στόχος από Citi

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Ελλάκτωρ, στα 6,8 από 6,5 ευρώ δίνει η Citi σε έκθεσή της όπου διατηρεί "buy" και σημειώνει τα ισχυρά αποτελέσματα τριμήνου της εταιρίας.

Ελλάκτωρ: Υψηλότερη τιμή-στόχος από Citi
Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, στα 6,8 από 6,5 ευρώ δίνει η Citi σε έκθεσή της όπου διατηρεί "buy" και σημειώνει τα ισχυρά αποτελέσματα τριμήνου της εταιρίας.

Ο οίκος σημειώνει ότι τα κατασκευαστικά έσοδα της εταιρίας στο τρίμηνο ήταν ιδιαίτερα ισχυρά, ενώ αναπροσαρμόζει τις εκτιμήσεις για το σύνολο του έτους, αναμένοντας πλέον σταθερά έσοδα από κατασκευές έναντι προηγούμενης εκτίμησης για υποχώρηση 16%.

Ως εκ τούτου, ενισχύεται η πρόβλεψη για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας κατά 1% - 4% για την περίοδο 2009 - 2011.   

H Deutsche Bank σε έκθεσή της διατηρεί σύσταση "buy" με τιμή-στόχο στα 7,3 ευρώ, ενώ επισημαίνει ότι τα κέρδη της εταιρίας υπερέβησαν τις εκτιμήσεις της κατά 39% λόγω ισχυρότερων εσόδων από κατασκευές.

Ο οίκος αυξάνει τις εκτιμήσεις του για τα κατασκευαστικά έσοδα της ΕΛΛΑΚΤΩΡ κατά μέσο όρο 13% στην περίοδο 2009-11 αλλά αυτό αντισταθμίζεται από τη μείωση κατά 34% στην εκτίμηση για τη συμβολή από τον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων. 
 
Ο τίτλος ενισχύεται σήμερα, 3/6, κατά 1,18% στα 5,99 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v