Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Νέα βελτίωση μεγεθών ΕΤΕ στο τρίμηνο

Μία ακόμη επιβεβαίωση της τάσης σταθερής βελτίωσης των μεγεθών της Εθνικής θα αποτελέσουν κατά την Π&Κ τα τριμηνιαία αποτελέσματα της τράπεζας. Η τιμή-στόχος τίθεται στα 25,3 ευρώ και η σύσταση είναι ”overweight”.

Π&Κ: Νέα βελτίωση μεγεθών ΕΤΕ στο τρίμηνο
Τη σύσταση ”overweight” και την τιμή-στόχο στα 25,3 ευρώ θέτει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για την Εθνική Τράπεζα, προβλέποντας ότι η συνεχιζόμενη βελτίωση των μεγεθών της τράπεζας που ξεκίνησε στο α΄ εξάμηνο του 2003 θα επιβεβαιωθεί και από τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου της τράπεζας που ανακοινώνονται στις 29 Απριλίου.

Όπως αναφέρεται στο πρωινό report της Π&Κ, η διαρκής ανάπτυξη των λειτουργικών κερδών, που κυρίως αντανακλά την υγιή και ισχυρή ανάπτυξη των εσόδων, προοιωνίζεται και την αντίστοιχη επίδοση της κερδοφορίας, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητάς της.

Οι προβλέψεις της Π&Κ κάνουν λόγο για αύξηση των προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας κερδών κατά 25,1% έως τα 140,17 εκατ. ευρώ και είναι ελαφρά ανώτερες των προβλέψεων του consensus του Bloomberg.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή αναφέρεται στα πρώτα ”δείγματα” της νέας διοίκησης της Εθνικής, τα οποία αφορούν τη νέα διοικητική δομή του ομίλου και τα χαρακτηρίζουν ”θετικά”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v