Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Πως είδαν το Q1 Citi και Deutsche Bank

Σε hold υποβαθμίζει την σύσταση για την Φουρλής η Citi, μειώνοντας την τιμή-στόχο στα 9,3 ευρώ, λόγω των "αδύναμων" αποτελεσμάτων τριμήνου. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, αλλά δεν ήλθε το τέλος του κόσμου, σχολιάζει η DB.

Φουρλής: Πως είδαν το Q1 Citi και Deutsche Bank
Σε υποβάθμιση της σύστασης για την Φουρλής σε “hold” από “buy” και μείωση της τιμής-στόχου στα 9,30 ευρώ ανά μετοχή από 9,50 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Citigroup (27/5), μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εταιρείας.

Ο ξένος οίκος κάνει λόγο για ισχνό α’ τρίμηνο και επιδεινούμενο outlook, ενώ σημειώνει πως η θετική επίπτωση από το άνοιγμα ενός ακόμα ΙΚΕΑ στο τρίμηνο αντισταθμίστηκε από τις αδύναμες επιδόσεις του κλάδου χονδρικής και τα αδύναμα περιθώρια EBITDA της Intersport.

Η Citi σημειώνει πως εξακολουθεί να της αρέσει η μακροπρόθεσμη δομική ανάπτυξη της Φουρλής, ωστόσο προχωρά σε μείωση των εκτιμήσεών της για το 2009-2011 κατά 10%.

Η Deutsche Bank (26/5) από την πλευρά της αναφέρει ότι τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου ήταν χειρότερα του αναμενόμενου ωστόσο «δεν ήλθε και το τέλος του κόσμου». Επισημαίνει πως παρά τις αρνητικές εντυπώσεις που άφησαν τα αποτελέσματα, διατηρεί αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 9,30 ευρώ ανά μετοχή και την σύσταση “hold”, τονίζοντας πως όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα του β’ εξαμήνου, περίοδο την οποία χαρακτηρίζει «κρίσιμη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v