Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Fin: Οι εκτιμήσεις για ΕΥΡΩΒ, ΙΝΛΟΤ, ΣΑΡ

Τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα των Eurobank, Intralot και Σαράντης παραθέτει με ξεχωριστές της εκθέσεις στις 25/5 η Alpha Finance, προβλέποντας πτώση κερδών και για τις τρεις εταιρείες.

Alpha Fin: Οι εκτιμήσεις για ΕΥΡΩΒ, ΙΝΛΟΤ, ΣΑΡ
Τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα των Eurobank, Intralot και Σαράντης παραθέτει με ξεχωριστές της εκθέσεις στις 25/5 η Alpha Finance, προβλέποντας πτώση κερδών και για τις τρεις εταιρείες. Πιο αναλυτικά:

Για την Eurobank (τιμή-στόχος 7,1 ευρώ, “neutral) η χρηματιστηριακή αναμένει πτώση των καθαρών κερδών κατά 68,7% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, εκτιμώντας πως θα διαμορφωθούν στα 67,4 εκατ. ευρώ.

Τα καθαρά έσοδα από τόκους αναμένεται να εμφανίζουν πτώση 2,8% σε ετήσια βάση (και 9,5% σε σχέση με το δ’ τρίμηνο) και να διαμορφωθούν στα 550 εκατ. ευρώ.

Οι προβλέψεις για μη εξυπηρετούμενα δάνεια αναμένεται να εκτιναχθούν κατά 104,7% στα 260 εκατ. ευρώ.

Τα έσοδα από χρηματοοικονομικές δραστηριότητες εκτιμάται πως θα είναι αυξημένα κατά 25% στα 45 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα της Eurobank θα ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη (28/5), μετά την λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

Για την Intralot (τιμή-στόχος 4,3 ευρώ, “neutral”) η Alpha Finance αναμένει πτώση των καθαρών κερδών κατά 39% στα 22 εκατ. ευρώ, με αύξηση των πωλήσεων κατά 5% στα 269 εκατ. ευρώ. Τα EBITDA αναμένεται να διαμορφωθούν το α’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης 36% χαμηλότερα, στα 47 εκατ. ευρώ.

Τα αποτελέσματα της Intralot θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οσον αφορά την Σαράντης (τιμή-στόχος 3,5 ευρώ, “neutral”), η χρηματιστηριακή προβλέπει πτώση των καθαρών κερδών κατά 78% το α’ τρίμηνο, στα 1,2 εκατ. ευρώ και υποχώρηση του κύκλου εργασιών κατά 17,5% στα 46,3 εκατ. ευρώ. Τα EBIT αναμένεται να διαμορφωθούν στα 2,8 εκατ. ευρώ, από 7,2 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Τα αποτελέσματα της Σαράντης ανακοινώνονται σήμερα Τετάρτη (27/5).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v