Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι προβλέπει η Marfin για το Q1 Κύπρου-Intralot

Πτώση καθαρών κερδών τόσο για την Τράπεζα Κύπρου όσο και για την Intralot αναμένει η Marfin Analysis, όπως προκύπτει από ξεχωριστές της εκθέσεις στις 26/5.

Τι προβλέπει η Marfin για το Q1 Κύπρου-Intralot
Πτώση καθαρών κερδών τόσο για την Τράπεζα Κύπρου όσο και για την Intralot αναμένει η Marfin Analysis, όπως προκύπτει από ξεχωριστές της εκθέσεις στις 26/5. Πιο αναλυτικά:

Τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Κύπρου εκτιμάται ότι θα είναι 49,2% χαμηλότερα σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους και 53,8% χαμηλότερα σε σχέση με το δ΄ τρίμηνο, και θα διαμορφωθούν στα 59 εκατ. ευρώ.

Τα καθαρά έσοδα από τόκους εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 189 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 1,9% σε ετήσια βάση, αλλά μειωμένα κατά 11,9% σε τριμηνιαία βάση, ενώ οι προβλέψεις αναμένονται στα 40 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 173% σε ετήσια βάση και μειωμένες κατά 22% σε τριμηνιαία βάση.

Τα αποτελέσματα της Τράπεζας Κύπρου ανακοινώνονται την Πέμπτη 28 Μαΐου, μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

Η Marfin Analysis θέτει υπό αναθεώρηση την τιμή-στόχο για την Τράπεζα Κύπρου, διατηρώντας τη σύσταση "hold".

Για την Intralot αναμένει καθαρά κέρδη μειωμένα κατά 54,9%, στα 16,2 εκατ. ευρώ, με πωλήσεις ύψους 287,4 εκατ. ευρώ, ενισχυμένες κατά 12%. Μεταξύ άλλων, η Marfin Analysis αναφέρει πως παρά την ισχυρή ανάπτυξη σε επίπεδο πωλήσεων, εκτιμά ότι τα συμβόλαια σε Τουρκία, Ιταλία και Μαδρίτη και οι τρέχουσες δυσμενείς συνθήκες της αγοράς θα επηρεάσουν αρνητικά τις οικονομικές επιδόσεις της Intralot.

Τα αποτελέσματα της Intralot ανακοινώνονται την Παρασκευή 29 Μαΐου, πριν από την έναρξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή στόχο των 4,80 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση "hold" για την Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v