Τάσεις σταθεροποίησης βλέπουν οι ΑΧΕ

Τάσεις σταθεροποίησης στην Σοφοκλέους βλέπουν για σήμερα οι αναλυτές, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές. Η Frigoglass στο επίκεντρο, λόγω της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων.

Τάσεις σταθεροποίησης βλέπουν οι ΑΧΕ
Τάσεις σταθεροποίησης στην Σοφοκλέους βλέπουν για σήμερα οι αναλυτές, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές. Η Frigoglass στο επίκεντρο, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων α' τριμήνου.

Ανοιγμα της Σοφοκλέους σε αρνητικό πεδίο αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές. Η Frigoglass αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς ανακοινώνει αποτελέσματα α’ τριμήνου πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Alpha Finance, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικό ξεκίνημα στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει η Proton Bank, η οποία αναμένει παρόμοιο άνοιγμα και για την Σοφοκλέους.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 2,55% στις 2.251 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 229 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v