Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική η Eurobank Sec για την Coca - Cola 3E

”Ισχυρά” μεγέθη εκτιμά η Eurobank Securities πως θα ανακοινώσει η Coca – Cola Τρία Έψιλον για το πρώτο τρίμηνο του 2004 τόσο σε λειτουργικό όσο και σε επίπεδο κερδών, ενώ επισημαίνει πως παραμένει θετική για τις προοπτικές της εταιρίας.

Θετική η Eurobank Sec για την Coca - Cola 3E
Θετική εμφανίζεται η Eurobank Securities για την Coca – Cola Τρία Έψιλον, όπως αναφέρει στο πρωινό της report με ημερομηνία 22 Απριλίου 2004.

Η Eurobank Securities εξηγεί πως η επικέντρωση της διοίκησης στην ανάπτυξη κερδοφόρου όγκου πωλήσεων, σε συνδυασμό με το ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο αγορών θα συνεχίσουν να δημιουργούν αξία για την ελληνική εταιρία εμφιαλώσεως.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2004 η χρηματιστηριακή εκτιμά πως η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα παρουσιάσει ”ισχυρά” μεγέθη επιβεβαιώνοντας το δυνατό της outlook τόσο σε λειτουργικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κερδοφορίας.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή αναφέρεται και στα μεγέθη πρώτου τριμήνου 2004 που ανακοίνωσε χθες η The Coca – Cola Company σύμφωνα με τα οποία τα κέρδη ανά μετοχή κατέγραψαν 35% αύξηση διαμορφούμενα στα 0,46 δολάρια έναντι 0,43 δολαρίων που προέβλεπαν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις.

Ο τζίρος της The Coca – Cola Company ενισχύθηκε κατά 12,8% στα 5,1 δισ. δολάρια, υποβοηθούμενος από το ”αδύναμο” δολάριο, αναφέρει η Eurobank Securities που συμπληρώνει πως βασικότεροι μοχλοί ανάπτυξης ήταν η ισχυρή απόδοση σε Ευρώπη, Ευρασία και Μέση Ανατολή οι οποίες παρουσίασαν 4% αύξηση στον όγκο των πωλήσεων, η οποία προήλθε κυρίως από την Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v