Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank Sec: Εκτιμήσεις για ΕΤΕ, Alpha, Εμπορική

Αύξηση 27,3% στα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου της Εθνικής Τράπεζας προβλέπει η Eurobank Sec. Για την Alpha Bank η χρηματιστηριακή αναμένει αύξηση 30,2% στα καθαρά κέρδη, ενώ παράλληλα εκτιμά πως τα κέρδη προ φόρων και μειοψηφίων της Εμπορικής θα ενισχυθούν κατά 21%.

Eurobank Sec: Εκτιμήσεις για ΕΤΕ, Alpha, Εμπορική
Σημαντική αύξηση της κερδοφορίας εκτιμά η Eurobank Securities πως θα εμφανίσουν η Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank καθώς και Εμπορική Τράπεζα στο πρώτο τρίμηνο του 2004.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρωινό report της Eurobank Securities, τα καθαρά κέρδη της Εθνικής Τράπεζας εκτιμώνται αυξημένα κατά 27,3% διαμορφούμενα στα 141,5 εκατ. ευρώ.

Επίσης αυξημένα κατά 30,2% εκτιμούν οι αναλυτές της ΑΧΕΠΕΥ τα καθαρά κέρδη της Alpha Bank διαμορφούμενα στα 78,8 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με την Εμπορική Τράπεζα η χρηματιστηριακή αναμένει τα ενοποιημένα προ φόρων και μειοψηφιών κέρδη της να ανέλθουν στα 41,8 εκατ. ευρώ από τα 34,4 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περσινής περιόδου, ήτοι ετήσια αύξηση 21%.

Στο τελευταίο τονίζει η Eurobank Securities θα συντελέσουν η εκτιμώμενη αύξηση του καθαρού εισοδήματος από τόκους και η αύξηση στις προμήθειες κατά 9% και 11% αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως η Εθνική Τράπεζα θα ανακοινώσει αποτελέσματα α’ τρίμηνου στις 29 Απριλίου ενώ Alpha Bank θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της μια ημέρα νωρίτερα.

Ακόμα, η Εμπορική Τράπεζα θα δημοσιεύσει τα τριμηνιαία αποτελέσματα της στις 14 Μάιου 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v