Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Πλαίσιο στη θέση της Alpha Leasing στον FTSE 40

Από τους δείκτες FTSE 40 και FTSE/ASE All 140 διαγράφεται η μετοχή της Alpha Leasing. Στον FTSE 40 αντικαθίσταται από τη μετοχή της Πλαίσιο, η οποία αντικαθίσταται στον FTSE SmallCap 80 από τη μετοχή της Eurodrip με συντελεστή στάθμισης 30%.

Η Πλαίσιο στη θέση της Alpha Leasing στον FTSE 40
Διαγράφεται τόσο από τον FTSE 40 όσο και από τον FTSE/ASE All 140 η μετοχή της Alpha Leasing ύστερα από την ανακοίνωση της Alpha Bank σχετικά με την λήξη της περιόδου αποδοχής της δημόσιας πρότασης, που είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση του 98,19% των μετοχών της Alpha Leasing.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η μετοχή της Alpha Leasing διαγράφεται από τον FTSE/ASE Mid 40 και αντικαθίσταται από τη μετοχή της Πλαίσιο Computers.

Λόγω της προώθησης της μετοχής της Πλαίσιο στον FTSE/ASE Mid 40 από τον FTSE/ASE SmallCap 80, στον τελευταίο αντικαθίσταται από τη μετοχή της Eurodrip με συντελεστή στάθμισης 30%.

Επίσης, σημειώνεται πως η μετοχή της Alpha Leasing διαγράφεται από τον Δείκτη FTSE/ASE All 140 και αντικαθίσταται από τη μετοχή της εταιρείας Eurodrip με συντελεστή στάθμισης 30%.

Η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της σημερινής (22 Απριλίου) συνεδρίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v