Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στα 18 ευρώ η τιμή-στόχος από CSFB

Σε αύξηση της τιμής–στόχου από τα 16,50 ευρώ στα 18 ευρώ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ προχώρησε η CSFB εν όψει των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου, τα οποία εκτιμά βελτιωμένα. Η σύσταση παραμένει ”outperform”.

ΟΠΑΠ: Στα 18 ευρώ η τιμή-στόχος από CSFB
Σε αύξηση της τιμής–στόχου από τα 16,50 ευρώ στα 18 ευρώ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ προχώρησε η CSFB στο ημερήσιο δελτίο της με ημερομηνία 21 Απριλίου 2004, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”.

Η προαναφερθείσα αύξηση της τιμής-στόχου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου του ΟΠΑΠ, τα οποία ο ξένος οίκος προβλέπει πως θα είναι βελτιωμένα.

Η CSFB αύξησε τις προβλέψεις της για τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2004 κατά 5,7% (στα 1,28 ευρώ) και κατά 8% για το 2005 (στα 1,51 ευρώ).

Επίσης, ο ξένος οίκος επισημαίνει πως μεσοπρόθεσμοι καταλύτες για την απόδοση της μετοχής του ΟΠΑΠ είναι τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της τρέχουσας χρήσης, το λανσάρισμα του ΚΙΝΟ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η περαιτέρω ενίσχυση του ΚΙΝΟ, αλλά και αυξημένη μερισματική πολιτική, από τη διαφαινόμενη δικαστική δικαίωση του ΟΠΑΠ έναντι της Intralot.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, η CSFB τονίζει πως παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του ΟΠΑΠ δεν έχει ακόμα ανακοινώσει εάν θα αποδεσμεύσει τα 147 εκατ. ευρώ που αφορούσαν σε προβλέψεις σχετικά με την Intralot, κατά την άποψή της ενδεχόμενη αποδέσμευση δύναται να οδηγήσει σε επιπλέον μέρισμα ύψους 0,22 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v