ΑΧΕ: Πειραιώς, ΕΛΠΕ, Jumbo στο επίκεντρο

Για πιθανότητα κερδοσκοπικών κινήσεων, μετά την χθεσινή υπεραπόδοση, κάνουν λόγο οι αναλυτές, που σημειώνουν πως στο επίκεντρο θα βρίσκονται σήμερα οι μετοχές των Πειραιώς, ΕΛΠΕ και Jumbo.

ΑΧΕ: Πειραιώς, ΕΛΠΕ, Jumbo στο επίκεντρο
Για πιθανότητα κερδοσκοπικών κινήσεων, μετά την χθεσινή υπεραπόδοση, κάνουν λόγο οι αναλυτές, που σημειώνουν πως στο επίκεντρο θα βρίσκονται σήμερα οι μετοχές των Πειραιώς, ΕΛΠΕ και Jumbo. Πιο αναλυτικά:

Το ενδεχόμενο κερδοσκοπικών κινήσεων δεν θα πρέπει να αποκλειστεί στην σημερινή συνεδρίαση, μετά την χθεσινή υπεραπόδοση, εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία αναμένει τις μετοχές των Πειραιώς, ΕΛΠΕ και Jumbo να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, λόγω της ανακοίνωσης των οικονομικών τους αποτελεσμάτων μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, εκτιμώντας πως το ξεκίνημα στην Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο.

Η Alpha Finance από την πλευρά της εκτιμά πως, παρά το αναμενόμενο χαμηλότερο ξεκίνημα στις ευρωπαϊκές αγορές, το κλίμα στην Σοφοκλέους παραμένει θετικό και ως εκ τούτου αναμένει την αγορά να συνεχίσει να κινείται σε υψηλότερο επίπεδο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 3,8% στις 2.254 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 300 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v