Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο επίκεντρο η ΔΕΗ εκτιμά η Marfin

Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin Analysis πως θα βρεθεί η μετοχή της ΔΕΗ εν όψει της σημερινής γενικής συνέλευσης, στην οποία μεταξύ άλλων αναμένεται να εγκριθεί η διανομή μερίσματος ύψους 0,70 ευρώ για τη χρήση του 2003.

Στο επίκεντρο η ΔΕΗ εκτιμά η Marfin
Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin Analysis πως θα βρεθεί η μετοχή της ΔΕΗ εν όψει της σημερινής γενικής συνέλευσης.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή στο πρωινό της report, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη διανομή μερίσματος ύψους 0,70 ευρώ για τη χρήση του 2003 (το οποίο διαμορφώνει τη μερισματική απόδοση στο 3,2%), την έγκριση των λογιστικών καταστάσεων της απελθούσας χρήσης, αλλά και τις αμοιβές των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Επίσης, η Marfin Analysis σημειώνει πως η γενική συνέλευση καλείται να εγκρίνει την ανάκληση μελών του διοικητικού συμβουλίου και την εκλογή νέων, ενώ συμπληρώνει πως αναμένεται η έγκριση εκλογής του κ. Παλαιοκρασά ως νέου προέδρου του δ.σ. σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Παπούλια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v