ΑΧΕ: Ανόδου συνέχεια με ΔΕΗ στο επίκεντρο

Συνέχιση της ανόδου στη Σοφοκλέους αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, με τη μετοχή της ΔΕΗ να βρίσκεται στο επίκεντρο, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου.

ΑΧΕ: Ανόδου συνέχεια με ΔΕΗ στο επίκεντρο
Συνέχιση της ανόδου στη Σοφοκλέους αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, με τη μετοχή της ΔΕΗ να βρίσκεται στο επίκεντρο, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου. Πιο αναλυτικά:

Διατήρηση της ανοδικής πορείας της Σοφοκλέους αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, μετά και τα κέρδη που κατέγραψαν η Wall Street και οι ασιατικές αγορές. Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως ο τραπεζικός κλάδος θα είναι και πάλι στο επίκεντρο, ενώ το ενδιαφέρον των επενδυτών θα είναι στραμμένο και στα αποτελέσματα της ΔΕΗ.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στη Σοφοκλέους.

Διατήρηση της ανοδικής τάσης στη Σοφοκλέους αναμένει η Alpha Finance, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 1,2% στις 2.171 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 155 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v